Házirend

Hogy biztosítsam az Ön/Önök kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, szeretnénk, ha megismerkedne a Silver Apartman házirendjével. A szállás megrendelése, illetve igénybevétele előtt a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

Az apartmant magánszállás keretein belül működtetjük.

NTAK. REG. SZÁM: MA 20000167

 1. A házirend a szálláshely területén tartózkodó valamennyi vendégére kötelező.
 2. Szálláshelyünk elfoglalása a házirend automatikus elfogadását jelenti. Elfoglalás alatt a kulcs átvételét értjük.
 3. Vendégek az apartmant csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el.
 4. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő. Abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 5. A szállást érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni.
 6. Távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni a szálláshelyet.
 7. Vendégeink érkezéskor 1 db. kapu/lépcsőházkulcsot és 1 db. apartmankulcsot kapnak, mivel a tulajdonos nem tartózkodik a házban.
 8. Kérjük, a távozás napján, az apartman átadásakor, a kulcsokat hiánytalanul a felvétel helyére visszatenni! Elvesztése esetén, kulcsonként, 10.000,- Ft-ot, számítunk fel, mivel zárcserét hajtunk végre.
 9. A szálláshelyen csak a bejelentett személyek tartózkodhatnak!
 10. Az épületben dohányozni tilos! Dohányozni csak az erkélyen megengedett. A csikkeket kérem az erre a célra fenntartott hamutartóba szíveskedjenek eldobni! Amennyiben a dohányzás miatt bekapcsol a füstérzékelő, a dohányzó vendég köteles megfizetni a tűzoltóság kiszállási díját, körülbelül 300.000,- Ft. Az épületben való dohányzásért a tulajdonosnak jogában áll azonnal lemondani a szállást a dohányzó vendég és társai részére, ez esetben a vendég számára nem jár vissza a szállásdíj a hátrelévő időszakra.
 11. A házban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 12. A vendég felelős a saját viselkedéséért, az apartmanban és annak környékén. Az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 13. Kérem, hogy figyeljenek a rendre, óvják a lakás berendezését, és azokat ne vigyék ki az apartmanból (pl, törölköző, kispárna, takaró).
 14. Amennyiben elhagyja a szállást kötelező bezárni az ajtót és ablakokat, lekapcsolni a villanyt, televízót, klímát.
 15. Az épületbe tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt!
 16. A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 17. A házirend megsértése miatti szálláslemondás esetén a vendég a befizetett díjat nem kapja vissza, függetlenül a rövidített időszaktól.
 18. Parkolás a kertben maximum egy autóval megengedett. A parkolóban elhelyezett járműért, valamint a benne hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 19. A kertben sátrat felállítani, tüzet gyújtani tilos!
 20. A csendrendeletre és a szomszédokra való tekintettel kérem, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni.

A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó szabályai az irányadók. Vitás kérdésekben a felek a Baranya megyei bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

A reklamációkat akkor vesszük figyelembe, ha azok a tartózkodás ideje alatt kerülnek jelentésre. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Idegenforgalmi adó 500.- Ft/fő/nap, amelyet a vendégeinknek a szállásdíjon felül kell megfizetni.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánok!